Plan je bezoek

Bekijk onze tentoonstelling, kunstuitleencollectie, buitenkunst of doe mee aan onze activiteiten. Breng ook eens een bezoek aan onze culturele partners Oscam, Imagine IC, Bijlmer Parktheater, New Metropolis Zuidoost, OBA in en rondom de Amsterdamse Poort.

Lees meer

Tentoonstellingen

Nu te zien: Coloured [projections on] skin. Een expositie over de beeldvorming van het lichaam van kleur met actuele beeldende kunst die de koloniale witte blik afwendt en ontmantelt. Van 9 september t/m 20 november

Lees meer

Activiteiten

Oktober staat in het teken van Black Achievement Month. Tijdens deze maand organiseren wij drie activiteiten. Wil je erbij aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar info@cbkzuidoost.nl ovv naam van het event.

Lees meer

Kunstuitleen

In onze collectie vind je werk van Amsterdamse kunstenaars tot kunstenaars van over de hele wereld. Kom eens langs en ga zelf op zoek naar een mooi kunstwerk voor bij jou aan de muur. Ook richten wij met onze kunstwerken bedrijfsruimtes in. Iets voor jou? Neem dan contact op.

Lees meer

Educatie

Het Nelson Mandela Gedenkteken vormt een mooi startpunt voor het gesprek met leerlingen over de (koloniale) connectie tussen Nederland en Zuid-Afrika, apartheid, Nelson Mandela, de huidige Born Free-generatie in Zuid-Afrika, burgerschap & activisme en de betekenis van heldendom. .

Lees meer

Centrum Beeldende Kunst Zuidoost

Centrum Beeldende Kunst Zuidoost is een centrum voor actuele beeldende kunst met inspiratie uit alle delen van de wereld.

Bij ons kun je terecht voor:
• Wereldse tentoonstellingen
• Een diverse kunstuitleencollectie
• Bijzondere educatieprojecten
• Een internationaal en lokaal artist-in-residence programma
• Leuke, betaalbare workshops voor jong en oud
Kunstwandelingen door de openbare ruimte van Zuidoost
En nog veel meer! 🙂

30-jarig bestaan CBK Zuidoost

Lees hier meer over ons.

CBK Zuidoost brengt kunst van nu bij jou.
Kom gerust een keer langs en ervaar het zelf, onze deur staat voor iedereen open.