Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Event Navigation

24H Zuidoost

21 mei 2016 @ 14:00 - 16:00

CBK Zuidoost doet ook dit jaar weer mee aan 24H Zuidoost. Deze editie vindt plaats in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 mei. In huis kun je op zaterdag 22 mei van 14 tot 16 uur meedoen aan de workshop Amsterdam getekend onder leiding van kunstenaar Ditte Brouwer. Op zowel zaterdag als zondag zijn we ook te vinden in Garage Kempering. MAFB organiseert daar op beide dagen een cultureel evenement met kunst, muziek, dans, film , eten en drinken.

Zaterdag 21 mei & zondag 22 meigarage kempering
Garage Kempering: CBK Zuidoost is present met de start het interactieve kunstproject ‘The Empathy Jump’ van Esther Polak en Ivar van Bekkum. En met een Popup Kunstuitleen en bijbehorende shop met moois uit de uitleencollectie. Wij staan er van 14 tot 17 uur.
Het fashion, art & lifestyle event in de Garage Kempering (zie meer op Facebook)  begint om 14 uur en eindigt om 23 uur.

Alleen zaterdag 21 mei van 14 tot 16u
CBK Zuidoost: workshop Amsterdam getekend!afbeelding NB Marit
Bekijk onze Amsterdamse kunstwerken en teken je eigen Amsterdamse kunstwerk. We hebben een mooie selectie gemaakt van alle kunstwerken uit de kunstuitleencollectie over Amsterdam. Kies je favoriet en teken deze na. Onder leiding van kunstenaar Ditte Brouwers ga je aan de slag.

garage kempering2