Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Event Navigation

CBK Zuidoost bestaat 30 jaar! Opening expo: 30 x 30

9 september 2017 @ 16:00 - 20:00

Alvast voor in de agenda: zaterdag 9 september vieren wij het gegeven dat CBK Zuidoost 30 jaar bestaat!
Om dit memorabele moment te vieren op deze dag, hebben we kunstenaars die al eerder met ons samen hebben gewerkt,gevraagd om werk te maken van het formaat 30 x 30.
Naast de opening is het ook echt feest, dus kom langs en vier met ons mee!

Er is van onder andere werk te zien van  Papa Adama, Ailsa Anastatia, Sara Blokland, Frank Creton, Avantia Damberg, Harley Davelaar, Brian Elstak, Dan Ernst, Marijke Everts, Neil Fortune, Quinsy Gario,  Antonio Guzman,  Gita Hacham, Raquel van Haver, Remy Jungerman, Patricia Kaersenhout, Abu Kanu, Iris Kensmil, Charl Landvreugd, Lego Lima, Judith Leysner. Tirzo Martha, , Helen Martina, Glenda Martines, Chequita Nahar, Marcel Pinas, Xavier Robles de Medina, George Struikelblok, Saliou Traore, Michael Tedja, Angela Tellier, Su Tomesen….en nog veel meer!

Feest op zaterdag 9 september: 16 tot 20 uur

CBK Zuidoost in vogelvlucht

CBK Zuidoost is een presentatieruimte voor actuele kunst met: tentoonstellingen, kunstopdrachten, talentontwikkeling projecten, een internationaal artist-in-residence programma, een educatief programma voor jong en oud en een kunstuitleen met bijbehorende cadeauwinkel. CBK Zuidoost is een ‘communtiy based’ initiatief, geworteld in de samenleving van Zuidoost en tegelijkertijd van grootstedelijk belang. Met ons programma tonen we al dertig jaar dat ‘intercultureel’ en ‘kwaliteit’ twee  grootheden zijn die elkaar verstevigen. Door kunst te selecteren rondom onderwerpen als religie, identiteit, globalisering, interculturaliteit en (de)kolonisatie wordt de identiteit van onze instelling weerspiegeld.  CBK Zuidoost is er voor iedereen, met een programma dat meerdere werelden, verhalen en ideologieën samenbrengt.