Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Event Navigation

De Nachtegaal: Masterworkshops voor jongeren

12 april 2017 @ 16:00 - 18:00

Jongeren in Zuidoost die het leuk vinden om te dansen en bewegen zijn van harte welkom in de Nachtegaal. In april en mei onderzoekt Pedro Matias, geboren in Lissabon (Portugal), samen met jou verschillende vormen van warming-ups, mime-oefeningen, improvisaties met contact en ruimtecomposities. Jullie sluiten af met een geheel eigen performance. De Nachtegaal is een workshopprogramma door NEVERNEVERLAND en CBK Zuidoost in Heesterveld.

Project De Nachtegaal

Ben je creatief, nieuwsgierig naar kunst en wil je jouw talenten ontwikkelen? Doe dan mee aan een workshop bij ‘De Nachtegaal’: een project geïnitieerd door CBK Zuidoost in samenwerking met NEVERNEVERLAND. NEVERNEVERLAND nodigt elke 5 weken een jonge nationale of internationale kunstenaar uit om in Amsterdam Zuidoost te werken en onderzoek te doen in dit deel van de stad.

Aansluitend hierop vindt er wekelijks een workshop plaats voor jongeren, die gegeven wordt door een kunstenaar of door de kunstenaar die op dat moment te gast is bij De Nachtegaal.

De workshops vinden plaats elke woensdag en vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur bij De Nachtegaal, Heesterveld 35a, Amsterdam Zuidoost.

Interesse?
Stuur een mail naar info.neverneverland@gmail.com

NEVERNEVERLAND, Heesterveld 35a, Amsterdam Zuidoost
www.nevernever.nl