Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Event Navigation

Workshop Urban Hands

3 mei 2015 @ 11:00 - 14:00

Urban henna- en nagelkunst, decoratie, schoonheid en protest
Inhoud:
Met lichaamskunst kun je je uiterlijk verfraaien. Maar wist je ook dat je hiermee (geheime) boodschappen kunt overbrengen of zelfs een politiek statement kunt maken? In de workshop ‘Urban hands’ worden schoonheid, (straat)kunst, en protest met elkaar verbonden. Na een introductie met voorbeelden van bekende en anonieme body- en nail-artists ga je zelf aan de slag onder begeleiding van Marie-Claire Fakkel en Samirah van Elsas. Aan het eind van de workshop heb je (minimaal) 2 objecten gemaakt. Dat kan zijn op papier of op je eigen nagels en handen. Henna en nagellak (basiskleuren) zijn aanwezig. Maar neem vooral ook je favoriete nagellak, kralen, veertjes en steentjes mee om je nagels naar jouw smaak te customizen.

Over de begeleiding:
Marie-Claire Fakkel is kunsthistoricus en schoonheidsspecialist met onderwijsbevoegdheid. Zij heeft jarenlange ervaring als docent theorie en praktijk in middelbaar onderwijs en volwassen-educatie. Momenteel versterkt ze de afdeling educatie van CBK Zuidoost.

Samirah van Elsas is allround schoonheidsspecialist en nagelstilist. Zij is student make-up artist/allround grimeur aan het MBO College Zuid.

Prijs workshop € 40,-. (in de prijs is alle materiaal inbegrepen)
Vrienden (minimaal twee jaar doneren) van CBK Zuidoost krijgen korting en betalen slechts € 35,-.

De workshop vindt doorgang bij minimale deelname van 8 personen.
Bij annulering na 26 april wordt een bedrag van € 20 euro aan administratiekosten in rekening gebracht.
Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar Bart Krieger b.krieger@amsterdam.nl

Urban hands2