MidZomer Mokum @ CBK Zuidoost

Bouw je eigen STAD!

MidzomerMokum gaat weer van start en natuurlijk is ook in de Bijlmer van alles te beleven. Wat dacht je van lekker timmeren, zagen en verven? Kun je dat niet? Dan leer je het gewoon!

Amsterdam groeit en Zuidoost groeit mee. En wat is leuker dan samen met anderen te bouwen aan een eigen Stad? Van materialen die anders worden weggegooid, zoals pallethout, plastic, metaal en doeken. Twee weken lang, van maandag tot en met vrijdag bouw je met leeftijdgenoten iets op waar je trots op kunt zijn. Met hulp en begeleiding van professionals.

Samen met circulair restaurant Elixer en de Voorbeeldige Voedseltuin organiseren we op een aantal dagen nog extra activiteiten. Zoals ijsjes maken, kippen voeren, eieren rapen, de voedseltuinen bekijken, en ovenbroodjes maken en natuurlijk ook opeten. Welke dagen dat precies zijn wordt nog bekendgemaakt.

Feestelijke opening!
Op vrijdag 19 augustus, de laatste bouwdag, wordt de stad om 15:00 uur feestelijk geopend. Ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s: iedereen mag komen kijken, met een hapje en drankje

Meedoen: Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan via onderstaand formulier. Dat kan tot en met vrijdag 5 augustus. Spontaan binnenlopen op de dag dat je mee wilt doen mag ook! Kom dan om 10:30 uur naar de poort van de STAD! Er is ruimte voor maximaal twintig deelnemers per dag: vol = vol.

Let op: als je je hebt aangemeld maar toch niet kunt, bel dan naar CBK Zuidoost (020-22 52 880) of stuur een mailtje naar info@cbkzuidoost.nl. Dan kunnen we iemand anders blij maken met een plekje. Ook als je meer informatie wilt kun je bellen of mailen.

Voor wie?
Jeugd van 7 tot en met 14 jaar

Wanneer?
Van 8 t/m 19 augustus
Maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 15.30 uur

Waar?
Grasveld naast circulair restaurant Elixer bij Gravestein

Kosten?
Gratis!

    Aanmelden MidzomerMokum bij CBK Zuidoost

    Vul onderstaand contactformulier in om mee te doen met het bouwen aan de Stad.