A House in The Bijlmer

september 18, 2019 3:22 pm

Voor de creatieve workshopserie A House in The Bijlmer is beeldend kunstenaar Maga Berr op zoek naar bewoners die hun woonervaring met elkaar willen delen. Iedereen mag hier aan mee doen, zolang je maar in de Bijlmer woont.
De vragen die gesteld zullen worden zijn:
– hoe leven we samen op deze plek?
– welke invloed hebben huisvestingssystemen op het buurtleven?

DATUM: zaterdag 28 september (start workshop)
TIJD: 10 tot 19 uur (incl. lunch)
LOCATIE: LOLABAE, Hettenheuvelweg 16, Amsterdam Zuidoost
AANMELDEN: mail naar magaberr0000@gmail.com en/ of whatsapp message 06-182 460 12 je contactgegevens en motivatie.

De workshop nodigt uit om naar elkaar te luisteren en verhalen te delen met de buren van Bijlmer. Deze verhalen zijn een inspiratiebron voor de creatieve constructies die jullie in deze workshop met elkaar gaan maken. Alle artistieke middelen zijn welkom. Tijdens de maand oktober werken jullie samen aan jullie creaties bij NOT YET SHEBANG, de speciale projectruimte van LOLABAE. De uiteindelijke creaties worden getoond tijdens de opening van de tentoonstelling Air in Zuidoost#2019 / Museumnacht Amsterdam bij CBK Zuidoost aan het Anton de Komplein.

Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan deze workshop. Deze 12 deelnemers krijgen voor hun volledige deelname en bijdrage een subsidiebedrag van 40 euro.

In samenwerking met:
Not Yet Shebang
Bijlmer Parktheater
CBK Zuidoost
Imagine IC@
HOBU Amsterdam
LOLA BAE

Tags : , , , , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.