Black Lives Matter

juni 14, 2020 6:53 pm

CBK Zuidoost maakt zich ook hard tegen racisme. Als instelling, als team en als individu onderstrepen wij de strijd tegen het institutioneel racisme, dat nu overal ter wereld als een statement op de agenda wordt gezet door Black Lives Matter. Ook liepen een aantal collega’s mee in de demonstratie in het Nelson Mandelapark. Vanaf 2 juli zie je op het CBKunstplein een wand met verzamelde protestborden van BLM demonstraties inclusief een wandschildering met werk van Levison Gijsbertha.

Als presentatie-instelling hebben wij ons de afgelopen 33 jaar ingezet om kunstenaars van kleur een podium te geven. Door hun kunstwerken in onze kunstuitleencollectie op te nemen, zie hieronder een aantal voorbeelden. En uiteraard ook met onze tentoonstellingen. Dat zullen we blijven doen, daar is geen twijfel over mogelijk.

Mocht je nog nooit bij ons binnen zijn geweest, nodigen wij je graag uit om zelf te ervaren wie wij zijn en wat wij doen. Iedereen is bij ons van harte welkom, ook als je alleen binnen komt om even rond te kijken of een praatje te maken. Gratis en voor niets 🙂

Wees welkom!

Team CBK Zuidoost

Razia Barsatie Titel: Z.T. Techniek: Olie op doek

Patrick Makumbe Titel: The Wait Techniek: Olieverf op doek

 

 

 

 

Tags : , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.