Boekpresentatie The Journey of Belonging

januari 24, 2020 4:41 pm

In de bundel The Journey of Belonging – a herstory between time and space gaan de Indonesische schrijfster en visueel kunstenaar Lala Bohang en de Nederlands-Indische schrijfster en historicus Lara Nuberg opzoek naar datgene wat hen bindt. Zijn hun levens door 350 jaar Nederlandse aanwezigheid in de Indonesische archipel onlosmakelijk met elkaar verbonden? Of heeft de koloniale geschiedenis nauwelijks haar sporen nagelaten op de levens van deze twee jonge vrouwe

Lala Bohang en Lara Mariette Nuberg presenteren hun boek The Journey of Belonging – a herstory between time and space op woensdagavond 29 januari, 20:00 uur bij CBK Zuidoost. Op deze avond vertellen Lala en Lara over de totstandkoming van het boek en brengen ze een toast uit op iedereen die heeft meegeholpen het project te laten slagen. Via deze weg nodigt het CBK Zuidoost je uit om daarbij aanwezig te zijn.

Entree is gratis, maar meld je wel even aan via info@gewooneenindischmeisje.nl

Locatie: CBK Zuidoost, Anton de Komplein 120, 1102 DR Amsterdam
Datum: 29 januari 2020
Programma:
Inloop: 19:30 uur
Boekpresentatie o.l.v. host Stephanie Welvaart: 20:00 – 21:00 uur
Borrel: 21:00 – 22:00 uur

Gemist waar het boek over gaat? Dat kan natuurlijk! In dat geval: In de bundel The Journey of Belonging gaan de Indonesische schrijfster en visueel kunstenaar Lala Bohang en de Nederlands-Indische schrijfster en historicus Lara Nuberg opzoek naar datgene wat hen bindt. Zijn hun levens door 350 jaar Nederlandse aanwezigheid in de Indonesische archipel onlosmakelijk met elkaar verbonden? Of heeft de koloniale geschiedenis nauwelijks haar sporen nagelaten op de levens van deze twee jonge vrouwen?

Tags : , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.