CBKadoshop wordt vernieuwd!

mei 23, 2019 5:53 pm

Op dit moment wordt onze Kadoshop vernieuwd, dat wil zeggen een nieuwe inrichting met veel nieuwe kunstartikelen an kunstenaars en ontwerpers uit alle windhoeken.
In het weekend van 21 en 22 juni is er een midzomeropening van de winkel. Op vrijdag 21 juni is er tussen 11 en 14 uur voor bezoekers gratis taart en koffie / thee.
Op zaterdag 22 juni vieren we de hele dag feest met vanaf 10 uur thee/ koffie en taart, een broodje Kunst en vanaf 17 uur speciale aanbiedingen voor Vrienden.

Programma 

Heropening CBKadoshop van 10 tot 17 uur
10 uur: koffie/thee en taart
12:30 uur: broodje kunst

We Make The City
14 tot 16 uur: Art Workshop Face-ing Thyself met Fleur Ouwerkerk. Borduur je eigen portretfoto. Voor deze workshop zijn er nog plekken beschikbaar.
Meld je wel snel aan, want hij loopt al aardig vol. Aanmelden t/m uiterlijk 14 juni en stuur je portretfoto naar: s.balgobind@cbkzuidoost.nl
14-15 uur: laat je portret schilderen door Maartje Jaquet (€15,- of gratis als je voor 1 jaar Vriend wordt)
15 uur: glaasje wijn en borrelhapje
15:30 uur: Spinning Around: muziekperformance met spinnenwiel met Local Hero Anastasia Starostenko
16 uur: Kleiproeverij met Local Hero Masha Ru
17 uur: glaasje prosecco voor Vrienden plus Vriendenvoordelen op specifieke artikelen uit de winkel. Friend, Bring a Friend, deze Vriend wordt dan ook in de watten gelegd en mag meteen ook genieten van de speciale voordelen.
17 uur: rondleiding en korte kunstenaarsinterviews met Cristina Buta, curator in training bij het Stedelijk Museum Amsterdam.
17:30 uur: in gesprek met Local Hero Dawood Hilmandi, een van de kunstenaars uit Local Heroes, verzorgd door Cristina Buta.
18 uur: een vegetarisch Vriendendiner verzorgd door Local Hero Marcel van den Berg die ook kok is.

Word Vriend van CBK Zuidoost voor minimaal 1 jaar en geniet van dit heerlijke diner! Ook introducees zijn welkom om mee te eten voor €15,-.
Graag aanmelden voor dit diner t/m uiterlijk 14 juni!

Tags : , , , , , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.