Gezocht: Stagiair(e) PR, Marketing & Communicatie

augustus 17, 2016 2:34 pm

CBK Zuidoost zoekt een stagiair(e) PR, Communicatie & Marketing (m/v) – MBO- niveau 4, met voorkeur woonachtig in Zuidoost.
Voor 32 uur per week per 1 september 2016 t/m juli 2017

Wat ga je doen?
Je biedt ondersteuning aan de coördinator van het domein Communicatie binnen CBK Zuidoost op het gebied van Communicatie, Marketing & PR.
De afdeling Communicatie dient binnen CBK Zuidoost de domeinen Kunstuitleen, Educatie & Participatie, Tentoonstellingen, Kunst op straat, CBKadoshop en de Stichting Vrienden Van.

Je werkt mee aan de zichtbaarheid van CBK Zuidoost in Amsterdam en daarbuiten. Daarbij help je ons om zoveel mogelijk mensen te bereiken.
– schrijven en plaatsen van content op de website en sociale media (Facebook)
– opzetten en beheren van Instagram
– affiniteit met fotografie voor het verder ontwikkelen van een beeldbank en taak als beeldredacteur
– ondersteuning van coördinator bij de organisatie van activiteiten en projecten
– schrijven van pers- en nieuwsberichten
– het maken van flyers, posters in onze huisstijl
– het maken van onze digitale nieuwsbrief voor onze relaties
– verzamelen, publiceren en monitoren van publiciteitsmateriaal digitaal
– relatiebeheer en netwerken

Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Je bent flexibel, zelfstandig en pro-actief, je weet van aanpakken en denkt mee. Je vindt het prettig om in een klein team te werken.  Communicatief vaardig, zowel in woord als geschrift. Daarnaast weet je je weg goed te vinden in sociale media en online communicatie. Je hebt oog voor detail. Je vindt het niet erg om af en toe in de avonduren werkzaam te zijn en op zaterdag, bijvoorbeeld bij openingen. Uiteraard heb je affiniteit met Kunst en Cultuur. Het is een pré als je uit Amsterdam Zuidoost komt of hier woont.

Wat bieden wij?
Als stagiair van CBK  Zuidoost in de Amsterdamse Bijlmermeer leer je alle facetten van het vak in de praktijk. Je werkt met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en krijgt goede begeleiding alsook een stagevergoeding (€650 per half jaar). Naast dat we een enthousiast team zijn met een hart voor de zaak hebben we een breed netwerk in het culturele veld, in Zuidoost en in de stad.

Bedrijfsprofiel
Centrum Beeldende Kunst Zuidoost is er voor iedereen die van kunst houdt. Bij ons kun je kunst zien, lenen, maken en er over praten. CBK Zuidoost is een presentatieruimte met kunst van nu met interculturele accenten. In 2017 bestaat CBK Zuidoost 30 jaar, daar willen we flinke publiciteit aan geven. We hebben een hoofdvestiging op het Anton de Komplein en een Werkplaats bij Heesterveld. We werken samen met het Amsterdam en het Stedelijk Museum, waardoor we met de stad in verbinding staan. Op onze website lees je meer over ons en onze domeinen. Kijk ook op onze Facebook.  

Interesse?
Stuur je cv, motivatie en beschikbaarheid op naar Sharda Balgobind (coördinator Communicatie): sharda.balgobind@amsterdam.nl en Annet Zondervan: a.zondervan@amsterdam.nl (directeur van CBK Zuidoost). Je kunt reageren t/m donderdag 25 augustus.
Selectiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 30 augustus.

CBK Zuidoost
Anton de Komplein 120
1102 DR Amsterdam
020 25 25 401
www.cbkzuidoost.nl

Tags : , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.