H/ART – HOME IS WHERE THE ART IS (laatste week!)

september 7, 2020 11:20 pm

Tegenover station Holendrecht verrijst OurDomain, een complex waar in totaal 1600 woningen worden gebouwd. De eerste groep bewoners van 955 woningen zal in augustus 2020 hun intrek nemen. Een tweede groep bewoners volgt in maart 2021 op het moment dat het hele complex opgeleverd wordt.

Wij willen deze eerste nieuwe bewoners een warm welkom heten met onze Pop-Up H/ART, waarmee ze de verhalen en creativiteit uit de Bijlmer in huis kunnen halen.

H/ART is een kunst Pop-Up waar nieuwe bewoners kunst kunnen kiezen die ze meteen kunnen ophangen en ervan kunnen genieten. CBK Zuidoost verzorgt een programma met wisselende expo’s, talks en walks. Daarnaast kunnen bewoners kennis maken met de kunstuitleen van CBK Zuidoost, een collectie van ruim 2.000 kunstwerken. Of ze duiken nog dieper in de lokale kunstscene en beslissen mee over de nieuwe aankopen. Wij geven deze zomer maar liefst 100 kunstuitleenabonnementen kado!

Dus wees welkom bij H/ART en maak kennis met kunst en met elkaar!

PROGRAMMA
do 24 september: kunstcafé: Emily Kocken – kunstcauserie – fotografie uit de collectie van CBK Zuidoost
Inloop vanaf 18.00 uur. Aanvang 18.15 uur. Einde 19.30 uur. Gratis entree.
Aanmelden via info@cbkzuidoost.nl
Max. 25 personen. Markelerbergpad 5 (t.o. AMC) Holendrecht

Openingstijden 12 augustus t/m 26 september
woensdag t/m zaterdag + op afspraak
woensdag, vrijdag en zaterdag 12u00 tot 18u00
donderdag 12u00 tot 20u00
of bel voor een afspraak op 020 225 2880

Adres:
OurDomain Amsterdam South East
Markelerbergpad 5
1105 AW Amsterdam Zuidoost
* Rechts van hoofdingang. Nabij station Holendrecht.

Contact: 020 225 2880 | info@cbkzuidoost.nl

H/ART is een project van CBK Zuidoost i.s.m. HOBU, MBO College Zuidoost ROCvA, Studio Stam en Zagwes en wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam en Greystar. Het vervoer werd mogelijk gemaakt door Frame Products, van origine een groothandel in lijstenmaken. Een bedrijf  met  een bijzondere passie voor kunst en het vakmanschap van het inlijsten van al uw kunstwerken.

Foto: Randy Da Costa

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.