H/ART – HOME IS WHERE THE ART IS

oktober 20, 2020 7:20 am

Afgelopen september zag je een selectie kunstwerken uit onze collectie in de plint van Our Domain: een nieuw appartementencomplex in Holendrecht. Met de kunstpop- up H/ART (Home is where the Art is) heetten we de nieuwe bewoners welkom, gaven we maar liefst 100 abonnementen weg en organiseerden we een mooi cultureel programma voor nieuwe en oude bewoners Leuk nieuwtje: uit de tijdelijke tentoonstelling die daar stond kopen we zeven nieuwe werken aan van Afrikaanse kunstenaars.

H/ART is een project van CBK Zuidoost i.s.m. HOBU, MBO College Zuidoost ROCvA, Studio Stam en Zagwes en wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam en Greystar. Het vervoer werd mogelijk gemaakt door Frame Products, van origine een groothandel in lijstenmaken. Een bedrijf  met  een bijzondere passie voor kunst en het vakmanschap van het inlijsten van al uw kunstwerken.

Foto: Randy Da Costa

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.