Herplaatsing De Kus van Jeroen Henneman

september 8, 2020 9:00 am

Het is niet ongezien gebleven. Na jarenlange afwezigheid is het geliefde beeld ‘De Kus’ van Jeroen Henneman herplaatst. Het beeld dat door velen werd gemist, heeft een nieuwe plek in Amsterdam Zuidoost: aan het Anton de Komplein, nabij het Bijlmer Sportcentrum en het Bijlmer Parktheater. En dichtbij CBK Zuidoost. Om te vieren dat dit iconische kunstwerk weer zichtbaar is voor iedereen, nodigen wij u uit voor een coronaveilig feestje.

Het beeld ‘De Kus’ van Jeroen Henneman blijft in Amsterdam Zuidoost en heeft na lange tijd de prominente plek die het verdiend. De eigenaar, Edge en G&S vastgoed, schenkt dit kunstwerk  aan Zuidoost.

PROGRAMMA HERPLAATSING DE KUS
Dinsdag 13 oktober 2020
15 tot 16 uur
Met: Jeroen Henneman, kunstenaar, Tanja Jadnanansing, voorzitter dagelijks bestuur Stadsdeel Zuidoost en Jan Hein Tiedema, executive managing director EDGE.
Via livestream te zien op het Youtube kanaal van CBK Zuidoost: youtube.com/watch?v=_1bT5EhbtOo

De Kus: re-set | Aan de hand van archief-materiaal en herinneringen van bewoners en de maker Jeroen Henneman, wordt het verhaal over De Kus getoond.  Tot en met 31 december bij Imagine IC.

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.