Kunstwerk van de week, 43

oktober 21, 2015 1:18 pm

Kunstenaar Marijke Everts, die ook haar werk toonde in de tentoonstelling Thuis, the shifting concept of home, koos samen met haar vriendin Adama (promovenda Cultureel Erfgoed) en kinderen dit kunstwerk uit. Zoon Adamou (6 jaar) en dochter Sokhna (9 jaar) werden heel blij van dit werk.

Dochter Sokhna: “Het lijkt alsof dit werk licht geeft en het is ook 3-D. Ik vind het leuk dat er boeken in staan, want ik houd van boeken. Het lijkt voor mij op een woonkamer.” Zoon Amadou vult aan:”Ik vind het grappig dat het lijkt alsof dit een hamer is met een nephamer ernaast. En dit hier doet me denken aan een marshmallow.” Vriendin Adama: “We vinden de kleuren die hier gebruikt zijn erg mooi.”. Marijke:”I find this work very interesting. I kinda feel this person, there is something going on. He’s about to make something, but you don’t know yet what that’s going to be. There is more to it to what you see. It feels like something is happening, but it hasn’t happened yet. ”

Bekijk meer kunstwerken in onze online catalogus.

Kunstenaar: Jaap Noordermeer
Titel: de dompteur
Techniek: schilderij
Prijs: €2525,- U betaalt 17,50 en spaart €10,50 per maand. Marijke Everts

 

 

 

 

 

Tags : , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.