Nationale kunstinruildag

november 1, 2016 2:14 pm

nationale-_kunstuitleendag_banner-websiteHoud ’m vrij, op zaterdag 5 november vindt de Nationale Kunstinruildag plaats. Het is een dag voor iedereen die van kunst houdt, of gewoon blij wordt van gezelligheid. Een kunststof Boeddhabeeld, pluchen fotolijst of verkleurd schilderij? Het mag echt van alles zijn. Ruil je op deze dag je oude decoratie in, dan leen je een jaar lang echte kunst voor de helft van het geld. Een rustiek raamwerk, een stilleven met levendige vormen of een kek kleurenpalet: wat je smaak ook is, de Kunstuitleen heeft altijd wel een iets in huis dat bij je past. Het wordt een gezellige dag met artisttalks, een hapje en een drankje.

Tijd: 10 tot 18 uur
Locatie: Anton de Komplein 120, 1102 DR Amsterdam

Lees meer op de website van de Nationale kunstinruildag.

Actievoorwaarden Nationale Kunstinruildag 5 nov 2016

  • Iedereen die ‘een (kunst)werk inlevert’ krijgt een jaar lang 50% korting op het lenen/huren van een kunstwerk
  • het kan zijn dat enkele kunstuitlenen een afwijkende, lagere, kortingspercentage voeren tav deze actie, zie daarvoor bij de desbetreffende kunstuitleen de eigen actievoorwaarden
  • De minimale leen-/huurperiode is 12 maanden. Daarna is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar
  • De 50% kortingsactie geldt uitsluitend op 5 november 2016 (van 10 – 18 uur) en voor enkele kunstuitlenen ook op 6 november 2016 (zie daarvoor bij de betreffende kunstuitleen)
  • Prijzen gecommuniceerd op de website zijn onder voorbehoud
  • De nieuwe klant dient bij het inschrijven te voldoen aan de voor de betreffende kunstuitleen geldende inschrijvingsprocedure (waaronder het ondertekenen van een automatische incasso, het tonen van een bankpas op naam, een geldig legitimatiebewijs en een recent adresbewijs)
  • Kunstwerken voor deze actie kunnen niet vóór 5 november 2016 gereserveerd worden
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en is uitsluitend geldig bij de deelnemende kunstuitlenen (zie www.nationalekunstinruildag.nl)
  • Voor bestaande klanten die reeds een kunstwerk lenen / huren geldt de actie uitsluitend voor een extra te lenen / huren kunstwerk
  • De actie geldt voor kunstwerken met een waarde tot en met € 3.000, en voor spaarabonnementen

 

Tags : , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.