Open Art Route Zuidoost @ zaterdag 7 december

november 29, 2019 4:15 pm

Ook CBK Zuidoost is dit jaar onderdeel van de Open Art Route! Om 16.00 uur kan je genieten van een performance van Chrisjeboy uit Kraaiennest die ingaat op kunst van Maga Berr.

Nog voor de route begint kan je al in het CBK terecht voor de tentoonstelling Air in Zuidoost#2019 met werk van (inter)nationale kunstenaars die tijdelijk in Heesterveld woonden en werkten. De werken zijn een reflectie van de kunstenaars op Zuidoost, het stadsdeel waarin Heesterveld is gevestigd. Met kunst van Ephrem Solomon, Hili Greenfeld, Lebohang Tlali, Valerie van Leersum, Sander Troelstra, Jimini Hignett en natuurlijk Maga Berr.

EXPO | CBK ZUIDOOST | 10.00 – 17.00 uur | Anton de Komplein 120

Daarnaast is de installatie Ososma van Charl Landvreugd op de Hullenbergweg 1 (tov IKEA) ook onderdeel van de Open Art Route. Mocht je dit kunstwerk nog niet gezien hebben, je bent van harte welkom! De installatie is gebaseerd op de Tembe, traditioneel houtsnij- en schilderwerk van de Marrons in Suriname.

Een sensorische ervaring waarbij de zintuigen van bezoekers geprikkeld en gevoed worden!

EXHIBITION | MOVT. NR. 10: Ososma | 12.00 – 19.00 uur | Hullenbergweg 1

Tags : , , , , , , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.