Vrienden van BBQ

 

Op zaterdag 20 juni 2015 organiseert CBK Zuidoost de ‘Vrienden Van BBQ’. Hiermee sluit CBK Zuidoost het culturele seizoen feestelijk af, omringd door Vrienden, vrijwilligers, sponsoren en donateurs. Ook als je geen Vriend bent, ben je van harte welkom! De BBQ start om 17.30 uur in de binnentuin en eindigt om 20.00 uur. Op het menu staan tropische vlees- en vegetarische gerechten.

Om 17.30 uur is tevens de opening van de Nieuwe aanwinsten tentoonstelling in onze expositieruimte. Graag herinneren we je eraan dat je als Vriend eerste keus hebt om deze werken te lenen of aan te kopen. Om onze Vrienden extra in de watten te leggen, krijg je 15% korting op alle aankopen in de CBKadoshop.
Deze aanbieding geldt t/m december 2015.

De BBQ is gratis voor Vrienden. Introducees betalen slechts € 12,50,-. In verband met de inkoop dient het bedrag uiterlijk 15 juni te zijn bijgeschreven op het rekeningnummer van Stichting Vrienden van CBK Zuidoost: NL07RABO0171799054 BIC RABONL24, onder vermelding van ’CBK BBQ 2015 en achternaam (indien van toepassing de naam van de introducé(s).

Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar Bart Krieger, b.krieger@amsterdam.nl.

Aanmelden voor de BBQ kan t/m 15 juni met het inschrijfformulier hieronder.

 


 

Aanmelden BBQ

Ik meld me graag aan en vul hieronder mijn gegevens in:

€12,50,- (introducee/gast)
GRATIS (vriendenprijs) excl. donatie vriend

Word vriend
Mijn geld geeft kracht, mijn donatie verrijkt. Daarom steun ik CBK Zuidoost hierbij.
Tot nader opzegging met een bedrag per jaar van €25,- €37,50 of €
Eenmalig bedrag van €
Als bedrijfsvriend voor €250,- of €

ik machtig CBK Zuidoost om het cursusbedrag af te schrijven.   ik maak zelf het cursusbedrag aan CBK Zuidoost over. (IBAN: NL07RABO0171799054  BIC: RABONL24)


 

Tags : , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.