Investeer in het creatieve, jonge talent in Zuidoost!

 

Op zaterdag 25 juni 2016 organiseerden we een speciale barbecue voor onze Vrienden in de binnentuin. Hiermee sloten we het culturele seizoen feestelijk af, omringd door Vrienden, vrijwilligers, sponsoren en donateurs. Ook attendeerden we onze Vrienden op het goede doel waar CBK Zuidoost zich met hart en ziel  dit jaar voor inzet.

CBK Zuidoost ondersteunt graag goede doelen en voor dit jaar hebben we zelf een goed doel geïnitieerd: we investeren in kinderen met kunsttalent in Zuidoost. Om de ouders in Amsterdam Zuidoost te bereiken willen we hier flinke publiciteit aan te geven. Naast het bovenstaande bericht maken we graag nog een flyer en we zouden kunnen adverteren en wat al dan niet meer. Daarom is jouw gift, als extra donatie of als Nieuwe Vriend, meer dan welkom. Of misschien ken je iemand die Vriend van ons zou willen worden en dit initiatief wil steunen? Zo ja, vul dan hier het formulier in.

P1020824DieuwertjeWEB

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.