Workshop Keramiek voor kinderen

oktober 30, 2017 12:07 pm

Wegens grote populariteit bieden we in november voor de 2e keer de workshop keramiek door Dagmar de Kok aan! Heb je zin om met je handen iets moois te maken van klei? Doe dan mee met de workshop keramiek! In 6 lessen creëer je je eigen kunstwerk van keramiek met de hand (zonder draaischijf). Je start met het leren hoe je vormen kunt boetseren en opbouwen. Daarna krijg je verschillende decoratietechnieken uitgelegd en leer je het werk te glazuren. Aan het eind van de workshop wordt je werk afgebakken in de oven en krijg je het mee naar huis. Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als kinderen die al eerder hebben meegedaan.

Start: zaterdag 4 november 2017
Docent: Dagmar de Kok
Techniek: Keramiek
Data: zaterdag 4, 11, 18 & 25 november, 2 & 9 december
Tijdstip: 10:30 -12:00 uur

Creëer je eigen kunstwerk van keramiek!
Ja, ik doe mee en meld me aan!

 

Andere workshops
CBK Zuidoost biedt kinderen een mooi workshopprogramma in het schooljaar van 2017/2018. Er is voor ieder wat wils: striptekenen & manga, keramiek, fotografie en nog meer!
Bekijk ons volledig aanbod hier. 

Voor wie?
De workshops bij het Kinderatelier Zuidoost zijn voor kinderen van 7-14 jaar. De kosten per workshop bedragen € 72,-. Voor mensen met een kleine portemonnee bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van het Stadspas tarief van €10,- e/o het Jongerencultuurfonds Amsterdam.

Alle workshops vinden plaats in onze werkplaats in Heesterveld:

Werkplaats CBK Zuidoost
Heesterveld 35A, 1102 SB Amsterdam

Meer informatie?
Bel dan gerust met ons: 020 – 252 5401
of mail naar info@cbkzuidoost.nl

 

 

 

 

Save

Save

Save

Tags : , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.