KIDS: WORKSHOPS STREETART & FOTOGRAFIE

maart 8, 2019 11:24 am

Eind maart staat het derde blok van de kinderworkshops alweer voor de deur: StreetArt & Fotografie. De kosten per blok van 12 lessen (inclusief alle materialen) bedragen €139,-. Kinderen met een Stadspas betalen €10,-. Ook bieden wij de mogelijkheid om het lesgeld (deels) vergoed te krijgen via het Jongerencultuurfonds Amsterdam.

Op zaterdag 23 maart start de workshop StreetArt waarbij je je eigen graffiti spuit op canvas.
Meld je hier aan!

Data StreetArt: zaterdag 23, 30 maart, 6, 13, 20 & 11 mei 2019
Docent: Aileen Middel (Mick La Rock)
Tijdstip: 10:30 -12:00 uur

Ga aan de slag als een echte graffiti artiest!
Op straat kom je overal de gaafste graffiti kunst tegen, maar hoe zou je het vinden om dit zelf te maken? Onder leiding van een echte streetart kunstenaar ga je jouw eigen tekenstijl ontdekken. Vervolgens leer je met kleur en schaduw effect diepte aan te brengen in je werk en maak je je eigen sjablonen. Uiteindelijk ga je met echte spuitbussen aan de slag en spuit je je eigen graffiti creatie op een canvas doek.

Locatie: Kinderatelier Zuidoost, Heesterveld 35a, 1102 SB Amsterdam

Ja, ik meld me aan!

Op zaterdag 18 mei start de workshop Fotografie.
Meld je hier aan!

Data StreetArt: zaterdag 18, 25 mei &  1, 8, 15, 22 juni 2019
Docent: Les Adu
Tijdstip: 10:30 -12:00 uur

Creeer de mooiste foto’s tijdens de workshop fotografie!
In de workshop fotografie ligt de nadruk vooral op beter leren kijken door middel van leuke opdrachten en (al fotograferend) spelletjes spelen. Hierdoor leer je goed te fotograferen. Hoe gebruik je licht, compositie en perspectief? En wat maakt nu eigenlijk een goede foto? We gaan niet alleen binnen fotograferen, maar ook buiten op het plein. Ook ga je aan de slag met verschillende opdrachten zoals het fotograferen van stillevens en portretten en maak je je eigen stripverhaal. Een eigen camera meebrengen mag, maar dat hoeft niet.

Locatie: Kinderatelier Zuidoost, Heesterveld 35a, 1102 SB Amsterdam

Ja, ik meld me aan!

Tags : , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.