WORKSHOP KERAMIEK & DRUKTECHNIEKEN

december 20, 2018 11:00 am

In december starten we met cursusblok 2. Eerst met de workshop Keramiek waar je werkt met klei. Je gaat aan de slag op basis van een gedicht, verhaal, thema of muziekstuk en je werkt met klei. Daarna wordt jouw werk gebakken en geglazuurd in kleur. In februari start de workshop Druktechnieken waarbij je je eigen poster, zelfportret, kaarten of t-shirt maakt.
Meld je hier aan!

 

Data Keramiek: zaterdag 8, 15, 22 december 2018 & 12, 19, 26 januari 2019
Docent: Dagmar de Kok
Tijdstip: 10:30 -12:00 uur

Creëer je eigen kunstwerk van keramiek!
Heb je zin om met je handen iets moois te maken van klei? Doe dan mee met de cursus keramiek! Tijdens de 6 lessen wordt vooral aandacht besteed aan beeldvorming en oefen je met verschillende technieken. Je gaat aan de slag op basis van een gedicht, verhaal, thema of muziekstuk en je leert hoe je je ideeën kunt uitvoeren in het materiaal klei. Daarna wordt jouw werk gebakken en ga je deze tijdens de laatste les ook mooi glazuren in kleur. Alle werkjes kunnen 2 weken na de laatste les worden opgehaald.

 

Data druktechnieken: zaterdag 2, 9, 16 februari & 2, 9, 16 maart 2019
Docent: Lego Lima
Tijdstip: 10:30 -12:00 uur

Altijd al eens met een drukpers willen werken? Dan is nu je kans!
Tijdens de workshop druktechnieken maak je kennis met een aantal basistechnieken zoals het maken van lino snedes, sjablonen, stempels en monotypes. Hierbij snijd je vormen of figuren uit en bewerk je die met inkt en verf. De drukvormen worden daarna afgedrukt met een professionele drukpers. Hiermee kan je niet alleen je eigen poster, zelfportret of kunstwerk maken, maar bijvoorbeeld ook gave kaarten of of t-shirts.

Locatie: Kinderatelier Zuidoost, Heesterveld 35a, 1102 SB Amsterdam

Ja, ik meld me aan!

Tags : , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.