Vind jouw kind het leuk om te tekenen en te knutselen?

september 23, 2015 3:55 pm

Speciaal voor kinderen uit de hoogste groepen van de basisschool en de 1e en 2e klas uit het VO organiseert CBK Zuidoost sinds kort beeldende workshops. De kinderen gaan aan de slag met  thema’s en onderwerpen uit Amsterdam Zuidoost. Het programma is gebaseerd op de lessen uit ‘Zuidoost Beeldend’, de educatiemethode van CBK Zuidoost. De eerste serie gaat begin 2016 van start. Voor 6 lessen betaal je €60,-, incl. lesmateriaal. Wil je meer weten of je kind alvast aanmelden? Mail dan naar Delano Mac Andrew: d.mac.andrew@amsterdam.nl
De lessen vinden plaats in de werkplaats CBK Zuidoost in Heesterveld 1, 1102 SB Amsterdam (in de H-buurt, vlakbij metrostation Bullewijk).

Cursusprogramma

  • Tekenen/schilderen 6  lessen € 60,-
  • Driedimensionaal 7 lessen € 70,-
  • Tekenen/schilderen 6 lessen € 60,-
  • Driedimensionaal 7 lessen € 70,-

Thema
De kinderen gaan aan de slag met  thema’s en onderwerpen uit Amsterdam Zuidoost. Het programma is gebaseerd op de lessen uit ‘Zuidoost Beeldend’, de educatiemethode van CBK Zuidoost.

Datum & Tijd worden nog bekend gemaakt.

Cursusgeld en – duur
Betaling van het cursusgeld  kan via automatische incasso of aan de balie van CBK Zuidoost. Het materiaal is inbegrepen. De cursus bestaat uit 6 of 7 lessen.

Groepsgrootte
De eerste cursus in september (tekenen/schilderen) gaat door bij 11 aanmeldingen; er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen.

Korting voor Vrienden van CBK Zuidoost
‘Vrienden van CBK Zuidoost’ ontvangen €10,- korting; per periode is een les gratis.

Start nieuw cursusjaar september 2016-2017
Inschrijven voor het nieuwe cursusjaar kan in juli – augustus 2016.
In augustus 2016 ontvangen ouders een bericht of hun kinderen zijn geplaatst.

Tags : , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.