Wortels in de Wijk van Yasser Ballemans

juli 1, 2019 6:13 pm

Er komt een nieuw speelkunstwerk in de H-buurt: Wortels in de Wijk. Aan drie kunstenaars Brian Couthino, Aileen Middel/Mick La Rock en Yasser Ballemans is vorig jaar gevraagd om een ontwerp voor een speelkunstwerk te maken. Stadsdeel Zuidoost heeft gekozen voor het werk van Yasser Ballemans, genaamd Wortels In De Wijk. Yasser heeft zich voor dit werk laten inspireren door de culturele rijkdom in Zuidoost. Symbool voor die rijkdom zijn de Mangroven die een van de meest biodiverse ecosystemen op aarde vormen. Het kunstwerk moet een echte ontmoetingsplek worden die tot de verbeelding spreekt en uitnodigt tot fantasierijk spel.

Op zaterdag 27 juli van 14 tot 16 uur is er gelegenheid om de schetsen en de maquettes van het werk van Yasser Ballemans te bekijken.
Adreswijziging: het Glazenhuis bij Huijgenbos 10

Het speelkunstwerk word in de nazomer van 2019  feestelijk geopend en is dan te zien op de oude locatie van Parkeergarage Huigenbos.

CBK Zuidoost begeleidt het gehele proces dat leid tot het kunstwerk.

Tags : , , , , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.