ZomerSalon Royaal

juni 25, 2020 5:40 pm

Op donderdag 2 juli wordt onze tentoonstelling ZomerSalon Royaal geopend. Er doen meer dan 60 deelnemende kunstenaars mee die allemaal de toekomst verbeelden.

In verband met Corona is er voor onze bezoekers een digitale opening. Deze start om 18 uur en zal ongeveer een half uur duren. Er is plek voor maximaal 100 mensen. Wil je meekijken? Zorg dan dat je er op 2 juli op tijd bij bent.

De opening zal live gestreamd en opgenomen worden op Facebook via Zoom. Als je in beeld bent, geef je toestemming dat we de beelden mogen gebruiken voor onze sociale media. Daar zullen ze onderdeel zijn van de tijdlijn. Als je liever niet in beeld komt, zet dan je video gedurende de uitzending uit.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/84736021983?pwd=RTVnRnVOWTQ1NHhPOVhjUjkyZUVuQT09
Meeting ID: 847 3602 1983
Password: 008291

De tentoonstelling is vanaf 3 juli bij ons in het pand te bezoeken. Ook kan er weer volop gestemd worden. Reserveer hier je plek. 
Te zien t/m 22 augustus

Over ZomerSalon Royaal
ZomerSalon Royaal is de nieuwe zomerexpositie van CBK Zuidoost en vervangt het voormalige Mijn Kunst. Aan ZomerSalon Royaal kan iedereen meedoen: de bevlogen zondagsschilder, maar ook de gearriveerde kunstenaar van naam.

Er is een publieks- en juryprijs verbonden aan ZomerSalon Royaal. De winnende werken worden professioneel gefotografeerd en vergroot op canvas gedrukt. Deze doeken worden in 2021 opgehangen in de frames op de gevel van het Bijlmer Sportcentrum tegenover CBK Zuidoost.

Tags : , , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.