Wie zijn wij?

Het team van CBK Zuidoost bestaat uit 7 vaste medewerkers en een wisselend team van vrijwilligers.

Annet Zondervan

Directeur

a.zondervan@cbkzuidoost.nl

Renske de Jong

Tentoonstellingen & Opdrachten

r.dejong@cbkzuidoost.nl

Delano MacAndrew

Educatie & Participatie

d.macandrew@cbkzuidoost.nl

Sharda Balgobind

PR & Communicatie

s.balgobind@cbkzuidoost.nl

Maureen Cox

Kunstuitleen

m.cox@cbkzuidoost.nl

Lucy Hooft

Publieksmedewerker & Kadoshop

l.hooft@cbkzuidoost.nl

Ella Harris

Publieksmedewerker

e.harris@cbkzuidoost.nl

Samenwerkingspartners

Centrum Beeldende Kunst Zuidoost werkt samen met andere (cultuur)instellingen, cultuurmakers, scholen en buurtbewoners. Een aantal van onze vaste samenwerkingspartners zijn onder andere:

Cultuurlijn 1102

Onder de naam Cultuurlijn 1102 werkt CBK Zuidoost intensief samen met het Bijlmer Parktheater en Imagine IC. Doel van deze samenwerking is Amsterdam Zuidoost als culturele hotspot op de kaart te zetten binnen en buiten Amsterdam. Lees meer over Cultuurlijn 1102.

Cultuurplatform Zuidoost

Cultuurplatform Zuidoost is partner van CBK Zuidoost. Het is een nieuw netwerk van culturele instellingen in Amsterdam Zuidoost, een gezamenlijk initiatief van Stadsdeel Amsterdam Zuidoost en lokale culturele organisaties. Het platform is bedoeld voor vertegenwoordigers van alle culturele instellingen in het stadsdeel. Als netwerk achter de Als netwerk achter de schermen faciliteert Cultuurplatform Zuidoost de samenwerking en zichtbaarheid van de culturele sector van Amsterdam Zuidoost.

WAN!

WAN! is een beeldhouw- en houtsnijwerk gemaakt door beeldend kunstenaar Abu Kanu. Met het uit één boom gesneden spreekgestoelte brengt hij een eerbetoon aan de dichter en politicus Robin Ravales, alias R. Dobru (Paramaribo, 1935 – 1983). Het Cultuurplatform zal WAN! als spreekgestoelte beschikbaar stellen voor lokale culturele en maatschappelijke organisaties. WAN! wordt voor dit doel aangekocht door het Cultuurplatform Zuidoost met steun van Stadsdeel Zuidoost. Vanaf 2014 is WAN! als spreekgestoelte beschikbaar voor lokale culturele en maatschappelijke organisaties.