Hoe werkt het?

1. Kies uit onze collectie

Onze kunstuitleencollectie bestaat uit zo’n 2000 kunstwerken en is heel divers: je vindt er foto’s, tekeningen, schilderijen, beelden en andere objecten. Kunstwerken van lokale, Amsterdamse en wereldkunstenaars. We hebben voor ieder wat wils. Bekijk hier de collectie. Je mag natuurlijk ook lekker komen struinen en zoeken in ons pand!

Foto’s: Randy da Costa

2. Wen aan het kunstwerk in je huis of op kantoor

Als je een kunstwerk uitgekozen hebt, krijg je een maand de tijd om te wennen aan het kunstwerk. Bevalt het kunstwerk je, dan incasseren we na de proefmaand het abonnementsbedrag. Bevalt het je niet, dan kun je hem omruilen voor een ander kunstwerk of terugbrengen.

3. Lenen is sparen

Je spaart 60% van het maandelijks bedrag dat je betaalt om het kunstwerk te lenen. Zo wordt het kopen van een kunstwerk voor iedereen toegankelijk. Wil je weten hoeveel jouw spaartegoed bedraagt? Mail dan naar: info@cbkzuidoost.nl of bel met 020 22 52 880.

4. Jouw spaartegoed

Met jouw spaartegoed kun je een kunstwerk (later) aankopen. Of je kiest een origineel cadeau uit de CBKadoshop: onze cadeauwinkel waar je mooie sieraden, tassen en andere design artikelen vindt.

Heb je een vraag? Mail dan gerust naar info@cbkzuidoost.nl ovv vraag kunstuitleen of bel met 020 22 52 880.

Abonnementen

Particulieren

Per maand

Waarde

Spaartegoed

€8,50

€11,-

€13,50

€17,50

€20,50

tot €500,-

van €501,- tot €1000,-

van €1001,- tot €2000,-

van €2001,- tot €3000,-

van €3001,- en meer

60%

60%

60%

60%

0%

Bedrijven

Voor bedrijven kennen wij drie soorten tarieven:

  • Zonder spaartegoed – Je betaalt 17% van de opgetelde waarde van de kunstwerken die je per jaar leent.
  • Met 50% spaartegoed – Je betaalt € 24 per kunstwerk per maand ongeacht de waarde van het kunstwerk. Wij reserveren 50% van het leengeld als spaartegoed. Met dit spaartegoed kun je kunst uit onze collectie kopen.
  • Combinatie– Combineren van beide abonnementen kan ook. Je kiest dan bijvoorbeeld het 17%-tarief voor kunstwerken in de lagere prijsklasse en gebruikt het spaarsysteem voor kunstwerken met een waarde boven de € 1.000,-.

Scholen

Scholen lenen bij ons tegen een sterk gereduceerd tarief, omdat we het belangrijk vinden dat kinderen op school in aanraking komen met kunst.  Het is ook mogelijk om een leenabonnement te sluiten in combinatie met een lesprogramma op maat. In dat geval kiezen de leerlingen in onze kunstuitleen zelf kunstwerken uit voor school.

CBK Zuidoost Leenvoorwaarden

CBK Zuidoost Algemene voorwaarden webwinkel