Bestuur

Henry de Vries
Voorzitter

“Ik ben bestuurslid omdat ik zowel van Zuidoost als van beeldende kunst houd. Door mijn bijdrage binnen CBK Zuidoost hoop ik beide zaken te kunnen verbinden en te stimuleren.”

Rianne Heijboer
Penningmeester

“Beeldende kunst breed toegankelijk maken om daarmee mensen te inspireren, te verbinden en plezier te laten beleven, met CBK Zuidoost als ontmoetingsplek. Daar zet ik me graag voor in.”

Sascha Janssen


“Ik geloof in de uitspraak: wat voedsel is voor het lichaam, is kunst voor de ziel.

Kunst vergroot, kunst verstomt, kunst begrijpt, kunst laat zien, kunst verbindt, kunst confronteert, kunst luistert, kunst jaagt aan, kunst roept op, kunst ontroert. Kunst.”

Sarita Bajnath

Sarita Bajnath is als zelfstandig trainer en coach werkzaam in het sociaal culturele veld. Ze is specialist op het gebied van verandermanagement en begeleidt organisaties richting (meer) inclusief denken en handelen. Als adviseur is ze onder meer betrokken geweest bij het initiatief ‘Studio-I’, een samenwerkverband tussen verschillende musea om zich door te ontwikkelen tot inclusieve(re) organisaties. Als betrokken bewoner van Amsterdam Zuidoost is zij actief in het verbeteren van de lokale samenleving , op allerlei manieren.
Janice Deul

Janice Deul is journalist, activist en kunstliefhebber. Zij maakt zich sterk voor een inclusief klimaat in mode, media en cultuur. Dit doet ze onder meer via workshops en lezingen, columns en opiniestukken, optredens in de media en met haar inspiratie platform ‘Diversity Rules’. Ze heeft zitting in een adviescommissie van de landelijke Raad voor Cultuur en was tot voor kort lid van de Amsterdamse Kunstraad. Ze is tevens co-curator van ‘Voices of Fashion, de grote modetentoonstelling over Zwarte couture, schoonheid en stijlen van het Centraal Museum Utrecht.

Rob Perrée

“De activiteiten en de filosofie van CBK Zuidoost sluiten naadloos aan op mijn professionele activiteiten.”