Bestuur

Amma Asante
Voorzitter

“Ik ben opgegroeid in Amsterdam Zuidoost en ben blij dat ik als  voorzitter van CBK Zuidoost samen met mijn collega bestuursleden mag bijdragen aan een sterk, dynamisch en zelfbewust CBK Zuidoost die nog meer mensen kan laten genieten van de schoonheid van hedendaagse kunst met interculturele accenten.

CBK Zuidoost heeft alles in huis om hierin een gidsfunctie te nemen de komende jaren. Wat hier gebeurt is uniek en verdient een groter podium. Daar ben ik van overtuigd. En daar gaan we aan werken.”

Rianne Heijboer
Penningmeester

“Beeldende kunst breed toegankelijk maken om daarmee mensen te inspireren, te verbinden en plezier te laten beleven, met CBK Zuidoost als ontmoetingsplek. Daar zet ik me graag voor in.”

Sascha Janssen


“Ik geloof in de uitspraak: wat voedsel is voor het lichaam, is kunst voor de ziel.

Kunst vergroot, kunst verstomt, kunst begrijpt, kunst laat zien, kunst verbindt, kunst confronteert, kunst luistert, kunst jaagt aan, kunst roept op, kunst ontroert. Kunst.”

Henry de Vries

“Ik ben bestuurslid omdat ik zowel van Zuidoost als van beeldende kunst houd. Door mijn bijdrage binnen CBK Zuidoost hoop ik beide zaken te kunnen verbinden en te stimuleren.”
Jennifer Baarn

“CBK Zuidoost is het kunsthart van een dynamisch en divers stadsdeel. Ik vind het een mooie uitdaging om vorm te geven aan de ontwikkeling van beeldende kunst in Zuid Oost.”

Rob Perrée

“De activiteiten en de filosofie van CBK Zuidoost sluiten naadloos aan op mijn professionele activiteiten.”