Samenwerking

CBK Zuidoost werkt met de volgende bedrijven, instellingen en personen samen:  

Het Stedelijk Museum Amsterdam

Het Stedelijk Museum Amsterdam is een vaste partner voor ons residency programma BijlmAIR en andere ad hoc projecten. Zo hebben we in 2019 met het project Welkom Today! van Lebohang Tlali en Ad van Denderen met het museum samengewerkt.

Bekijk website

Het Amsterdam Museum

Sinds 2014 werken we samen met het Amsterdam Museum en geven we jaarlijks samen een opdracht aan een kunstenaar om nieuw werk te maken. Het doel is om de erfgoedcollectie van het museum te becommentariëren en aan te vullen. In 2020 is dat Raquel van Haver die een bijdrage levert voor Refresh Amsterdam.

Bekijk website

Levie van der Meer

Levie Van der Meer zijn al meer dan 25 jaar onze vaste huisvormgevers. Zij zijn voornamelijk werkzaam in de culturele sector en hun specialismen zijn: print, boek, tentoonstelling, digitaal, openbare ruimte.

Bekijk website

Amsterdam 24H Zuidoost

Sinds 2015 doen wij mee met het stadsbrede event 24H Zuidoost.

Bekijk website

Woodworks

Woodworks ondersteunt ons bij de inrichting tentoonstellingen of het plaatsen van kunstwerken/objecten in de openbare ruimte.

Bekijk website

SBK Keuze in kunst

Met SBK Amsterdam werken we nauw samen in ons domein Kunstuitleen..

Bekijk website

Jongeren Cultuur Fonds

Voor onze kinderworkshops werken wij samen met het Jongerencultuurfonds Amsterdam. Via dit fonds  is het mogelijk om voor kinderen uit gezinnen met een kleine portemonnee het lesgeld (deels) vergoed te krijgen.

Bekijk website

Lesley Adu

Fotograaf Lesley Adu is onze vaste huisfotograaf. Zijn foto’s worden gebruikt als persfoto’s voor Het Parool, NRC, De Volskrant als ook voor onze website, nieuwsbrief, jaarverslagen, brochures en sociale media.

Bekijk website

Imagine IC

Imagine IC is voor ons een belangrijke culturele samenwerkingspartner in Zuidoost.

Bekijk website

Bijlmer Parktheater

Het Bijlmer Parktheater is voor ons een belangrijke  culturele samenwerkingspartner in Zuidoost.

Bekijk website
?>