Zomervakantie? Kom hutten bouwen!

Na het enorme succes van vorig jaar gaan we ook deze zomer weer kinderen hun eigen stad laten bouwen. Twee weken lang lekker timmeren, zagen en verven. Kun je dat niet? Dan leer je het gewoon!

Amsterdam groeit en Zuidoost groeit mee. En wat is leuker dan samen met anderen te bouwen aan een eigen stad? Van materialen die anders worden weggegooid, zoals pallethout, plastic, metaal en doeken. Twee weken lang, van maandag tot en met vrijdag bouw je met leeftijdgenoten iets op waar je trots op kunt zijn. Met hulp en begeleiding van professionals.

Samen met circulair restaurant Elixer en de Voorbeeldige Voedseltuin zijn er op een aantal dagen nog extra activiteiten. Afhankelijk van het weer gaan we ijsjes maken, kippen voeren, eieren rapen, de voedseltuinen bekijken, en ovenbroodjes maken en natuurlijk ook opeten. Welke dagen dat precies zijn wordt nog bekendgemaakt.

Feestelijke opening!
Op vrijdag 4 augustus, de laatste bouwdag, wordt om 15.00 uur de stad feestelijk geopend. Ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s: iedereen mag komen kijken, met een hapje en drankje.

Meedoen: Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan via onderstaand formulier. Dat kan tot en met woensdag 19 juli. Spontaan binnenlopen op de dag dat je mee wilt doen mag ook, maar vol is vol! Er is ruimte voor maximaal dertig deelnemers per dag.

Let op: als je je hebt aangemeld maar toch niet kunt, bel dan naar CBK Zuidoost (020-22 52 880) of stuur een mailtje naar info@cbkzuidoost.nl. Dan kunnen we iemand anders blij maken met een plekje. Ook als je meer informatie wilt kun je bellen of mailen.

Voor wie?
Jeugd van 7 tot en met 14 jaar

Wanneer?
Van 24 juli t/m 4 augustus
Maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 15.30 uur

Waar?
Grasveld naast circulair restaurant Elixer bij Gravestein

Kosten?
Gratis!

    Aanmelden Bouw je eigen stad bij CBK Zuidoost

    Vul onderstaand contactformulier in om mee te doen met het bouwen aan de Stad.