Zomervakantie? Bouw je eigen Stad!

Het is weer zomer, dus tijd om te bouwen! Twee weken lang lekker timmeren, zagen en verven, dit keer bij Geldershoofd. Meld je aan voor het Timmerdorp en doe mee!

Wat is leuker dan samen met anderen te bouwen aan je eigen Stad? Van materialen die anders worden weggegooid, zoals pallethout, plastic, metaal en doeken. Twee weken lang, van maandag tot en met vrijdag bouw je met leeftijdgenoten iets op waar je trots op kunt zijn. Met hulp en begeleiding van professionals. Dit jaar doen we dat in de binnentuin tussen de flats Geldershoofd en Gravestein.

Feestelijke opening!
Op vrijdag 9 augustus, de laatste bouwdag, wordt de Stad feestelijk geopend. De precieze tijd volgt nog. Ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s: iedereen mag komen kijken, met een hapje en drankje.

Meedoen: Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan via onderstaand formulier. Dat kan tot en met vrijdag 26 juli. Spontaan binnenlopen op de dag dat je mee wilt doen mag ook, maar vol is vol!

Let op: als je je hebt aangemeld maar toch niet kunt stuur dan een mailtje naar u.rahakbauw@cbkzuidoost.nl. Dan kunnen we iemand anders blij maken met een plekje. Als je niet komt zonder je af te melden geven we je plek sowieso aan iemand anders.

Voor wie?
Jeugd van 7 tot en met 14 jaar

Wanneer?
Van maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus
Maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 15.30 uur

Waar?
Binnentuin tussen de flats Geldershoofd en Gravestein

Kosten?
Gratis!

    Aanmelden Bouw je eigen stad bij CBK Zuidoost

    Vul onderstaand contactformulier in om mee te doen met het bouwen aan de Stad. Let op: Er zijn heel veel kinderen die willen meedoen. Als je je aanmeldt verwachten we ook dat je komt. Kom je niet zonder je af te melden, dan geven we je plek aan iemand anders.