Open mic bij afsluiting Revolte

Het project Revolte, Zwart verzet in beeld eindigt op 19 oktober met een spoken word event, waar iedereen aan mee kan doen! Van 18 tot 20 uur zijn er artiesten en is er een open podium – aanmelden kan via d.macandrew@cbkzuidoost.nl.

Lees meer

A Sense of Brown

Tien (inter)nationale kunstenaars, nazaten van Indiase contractarbeiders, reflecteren op hun koloniale geschiedenis en op het belang van zintuiglijke waarnemingen daarbij. Curator Devika Chotoe stelde deze nieuwe NEXT-tentoonstelling samen. Kom langs!

Lees meer

Nieuw seizoen cursussen voor kids

De cursussen voor kids zijn weer begonnen. De komende tijd geven kunstenaars Rossel Chaslie en Noémi Beyer les in het maken van een stripverhaal en illustreren. Kijk snel wat je nog meer kunt doen dit seizoen!

Lees meer

Kunst aan de muur

Dit prachtige werk zie je de komende tijd bij ons op de achterwand. Het past mooi bij de huidige tentoonstelling A Sense of Brown. Maar het kan ook bij jou aan de muur hangen! Voor een klein bedragje per maand. Kom kijken of browse online door onze collectie.

Lees meer

Educatie

Op verschillende manieren proberen we kinderen, jongeren en volwassenen in aanraking te brengen met kunst. Om te laten zien wat voor moois er is en omdat je via kunst allerlei maatschappelijke issues bespreekbaar kunt maken. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Lees meer

Centrum Beeldende Kunst Zuidoost

Centrum Beeldende Kunst Zuidoost is een centrum voor actuele beeldende kunst met inspiratie uit alle delen van de wereld.

Bij ons kun je terecht voor:
• Wereldse tentoonstellingen
• Een diverse kunstuitleencollectie
• Bijzondere educatieprojecten
• Een internationaal en lokaal artist-in-residence programma
• Leuke, betaalbare workshops voor jong en oud
Kunstwandelingen door de openbare ruimte van Zuidoost
En nog veel meer! 🙂

30-jarig bestaan CBK Zuidoost

Lees hier meer over ons.

CBK Zuidoost brengt kunst van nu bij jou.
Kom gerust een keer langs en ervaar het zelf, onze deur staat voor iedereen open.