Yrene van Amstel in dialoog

De derde aflevering van In Dialoog staat online! Dit keer met kunstenaar Yrene van Amstel, die voor haar afstudeerproject haar identiteit onderzocht aan de hand van de Surinaamse mattenklopper.

Lees meer

Ma wak un rosea, ma skucha un lus

Kevin Osepa en Hannes Wallrafen staan centraal in deze (foto)tentoonstelling, samengesteld door Stichting Beeldmix. Bijzonder is hoe beeldmateriaal ontsloten is voor mensen met een visuele beperking (zoals Wallrafen zelf). Meld je hier aan voor de opening op 25 april!

Lees meer

Nieuw jaar, nieuwe cursus voor kids

Op 13 april start de nieuwe cursus voor kids onder leiding van kunstenaar Dagmar de Kok. Ze leert je kijken naar kunst en zelf iets maken. Meld je nog snel aan! Speciale tarieven voor Stadspas.

Lees meer

Bims Art Gallery gaat door!

De Bims Art Gallery in het Zandkasteel is weer open. Er is een mooie selectie kunst te zien uit onze uitleencollectie. We zijn open op donderdag en vrijdag van 13-18 uur. En op het Anton de Komplein natuurlijk tijdens reguliere openingstijden.

Lees meer

Educatie

Op verschillende manieren proberen we kinderen, jongeren en volwassenen in aanraking te brengen met kunst. Om te laten zien wat voor moois er is en omdat je via kunst allerlei maatschappelijke issues bespreekbaar kunt maken. Bekijk ons uitgebreide aanbod.

Lees meer

Centrum Beeldende Kunst Zuidoost

Centrum Beeldende Kunst Zuidoost is een centrum voor actuele beeldende kunst met inspiratie uit alle delen van de wereld.

Bij ons kun je terecht voor:
• Wereldse tentoonstellingen
• Een diverse kunstuitleencollectie
• Bijzondere educatieprojecten
• Een internationaal en lokaal artist-in-residence programma
• Leuke, betaalbare workshops voor jong en oud
Kunstwandelingen door de openbare ruimte van Zuidoost
En nog veel meer! 🙂

Lees hier meer over ons.

CBK Zuidoost brengt kunst van nu bij jou.
Kom gerust een keer langs en ervaar het zelf, onze deur staat voor iedereen open.