Zomersalon Royaal

Wanneer: 2 juli 2020 - 21 augustus 2020

De tentoonstelling ZomerSalon Royaal 2020 was een groot succes. Meer dan 80 kunstenaars deden mee. Ook heeft het publiek, de jury- en het team van CBK Zuidoost hun favoriet uitgekozen en bekendgemaakt. De winnaars van ZomerSalon Royaal 2020 zijn:

Jury winnaars:

  • Lawil Karama – A conversation
  • Anne Verhoijsen – Moments
  • Een eervolle vermelding voor: Walter Gotsch and Wes Mapes – F.U.T.U.R.E. Relic (Colonial Gang Banging).

Publiekswinnaars:

  • Bob van der Waard – De Maskermens
  • Giannina Rijsdijk – KETI KOTI

Het team van CBK Zuidoost heeft gekozen voor:

  • Adam Belarouchia – A choreography from the future.

Volgend jaar zijn deze werken op grote frames te zien op de muur van het Bijlmer Sportcentrum tijdens ZomerSalon Royaal 2021.

Opening ZomerSalon Royaal

Op donderdag 2 juli opende CBK Zuidoost de tentoonstelling ZomerSalon Royaal. Er doen meer dan 80 deelnemende kunstenaars mee die allemaal de toekomst verbeelden.
Bekijk hier de digitale opening. 

Over ZomerSalon Royaal
ZomerSalon Royaal is de nieuwe zomerexpositie van CBK Zuidoost en vervangt het voormalige Mijn Kunst. Aan ZomerSalon Royaal kan iedereen meedoen: de bevlogen zondagsschilder, maar ook de gearriveerde kunstenaar van naam.

Er is een publieks- en juryprijs verbonden aan ZomerSalon Royaal. De winnende werken worden professioneel gefotografeerd en vergroot op canvas gedrukt. Deze doeken worden in 2021 opgehangen in de frames op de gevel van het Bijlmer Sportcentrum tegenover CBK Zuidoost.