BIJLMER/BIMRE/BIMS/SMIB/BEMA

mei 25, 2018 11:58 am

Bezit jij een voorwerp waarop de naam ‘Bijlmer’ is afgebeeld?

Word dan onze bruikleengever voor Mijn Kunst 2018!

Op 12 juli is het zo ver, dan opent de 10de editie van Mijn Kunst 2018. Tijdens deze bijzondere expositie – die dit jaar in het thema staat van het 50-jarig jubileum van Bijlmer- toont het CBK niet alleen de kunstwerken van non-professionals, maar stellen wij ook objecten tentoon waaruit de creativiteit van Zuidoost blijkt.

Voor deze expositie zijn wij op zoek naar voorwerpen waarop de naam Bijlmer / Bims / Bimre / Smib staan afgebeeld, zoals op truien, t-shirts. petjes, sierraden, filmposters, etc. Maar bieden wij bijvoorbeeld ook graag ruimte aan muziek over Zuidoost, óf bijzondere (kook)boeken over dit stadsdeel.

Welk object / voorwerp / initiatief mag absoluut niet ontbreken tijdens Mijn Kunst 2018 en leen jij graag aan ons uit? Laat het ons weten via cbkzuidoost@gmail.com o.v.v. Mijn Kunst 2018.

Tags : , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.

 
Corona protocolVoor een veilig en verantwoord bezoek aan CBK Zuidoost

Ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek aan ons te brengen. Uitgangspunt van dit protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.