Amsterdam Art Week bij CBK Zuidoost

Tijdens de Amsterdam Art Week (van 31 mei tot en met 4 juni) zijn er door heel Amsterdam speciale events. Dus ook bij CBK Zuidoost. Hieronder een overzicht van wat er te doen is.

Woensdag 31 mei tot en met zaterdag 3 juni: Tentoonstelling Knights in Shining Armour (reappropriating the appropriated), dagelijks van 11-17 uur (op zaterdag vanaf 10 uur) op Anton de Komplein 120.

Zondag 4 juni, van 11-15 uur: Maak je eigen royalty! Workshop onder leiding van kunstenaar Kenneth Aidoo (die deelneemt aan de tentoonstelling). Kinderen tekenen zichzelf als de koning of koningin die ze zijn. Voor de hele familie, locatie: CBK Zuidoost op Anton de Komplein 120. Geef je op via info@cbkzuidoost.nl. Entree is gratis.

Zaterdag 3 en zondag 4 juni, van 11-17 uur: Open huis bij kunstenaar Lard Buurman. Onze artist-in-residence opent in het weekeinde zijn deuren om te laten zien waar hij mee bezig is. Buurman werkt op Heesterveld aan een film over de ontwikkelingen in Amsterdam Zuidoost, met name rond de naastgelegen Hakfort-parkeergarage. Kom langs om te kijken en vragen te stellen! Het adres is Heesterveld 69-71.