Midwinter Mokum workshops @cbkzo!

Hé, jij daar aan de andere kant van de stad!

Tijdens  de tweede editie van ‘Hé, jij daar aan de andere kant van de stad’ gaan kinderen uit twee buurten in Amsterdam  (de H-buurt in Zuidoost en de Vogelbuurt in Noord) op onderzoek uit! Hoe zag de buurt er honderd jaar geleden uit? Hoe ziet jouw buurt eruit als je het uit je hoofd tekent? Hoe klinkt jouw straat? Wat maakt jouw buurt anders dan een andere buurt?

De deelnemers gaan gedurende vier workshops in de herfstvakantie onder begeleiding van kunstenaars creatief aan de slag. Met onder andere potloden, polaroid foto’s, audio recorders, muziekinstrumenten en input van de kinderen uit de andere buurt zullen ze hun onderzoek omzetten naar een collectief kunstwerk: een boek met een bijpassend muziekstuk. Enige tijd na de workshops is het tijd voor een feestelijke presentatie aan de buurt!

De workshops zijn voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, uit de Vogelbuurt/Noord of de H-buurt/Zuidoost. Je mag ook meedoen als je bij deze buurten in de buurt woont. Deelname is € 1,- per workshop, maar als je alle vier de workshops volgt krijg je je bijdrage weer terug!

Onderzoeksteam Amsterdam-Zuidoost, H-buurt
17, 18, 19 en 21 oktober 2022 Alle vier dagen: 10:00 – 11:45 Locatie: CBK Zuidoost, Heesterveld 35

Onderzoeksteam Amsterdam-Noord, Vogelbuurt
17, 18, 19 en 21 oktober 2022 Alle vier dagen: 15:00 – 16:45 Locatie: De Muziekstraat, Sijsjesstraat 24B

Ben je gelijk enthousiast? Stuur dan een mail naar: info@stichtingmuziekstraat.nl.

Vooraf aanmelden is aan te raden, er is maar beperkt plek. Voor meer informatie: www.stichtingmuziekstraat.nl