Aanmelden ZomerSalon Royaal 2023 van start!

Geplaatst op , in Tentoonstellingen

Maak je kunst? Wil je je werk tonen aan een divers publiek? Doe dan mee aan de ZomerSalon Royaal 2023! Iedereen kan een werk inleveren, dat in de zomer van dit jaar wordt tentoongesteld in onze presentatieruimte in de grote ZomerSalon Royaal-expositie.

Elk jaar is er een thema en dit jaar is dat: HUID. We zoeken naar werk dat bij dit thema past en dat gemaakt is in 2022-2023.

De tentoonstelling vindt plaats van zaterdag 22 juli tot en met zaterdag 26 augustus, bij CBK Zuidoost aan Anton de Komplein 120. De werken worden beoordeeld door drie jury’s: een professionele jury, een publieksjury (via stemformulieren) en de medewerkers van CBK Zuidoost. De winnende werken van de ZomerSalon Royaal worden op canvas geprint en buiten een heel jaar tentoongesteld. Op de foto zie je de publiekswinnaar van 2022, die vanaf deze zomer een jaar te zien zal zijn.

Opgeven voor deelname kan tot en met 31 mei 2023, via onderstaand formulier.

Inleveren van het werk kan van 1 tot en met 17 juni 2023.

    Gegevens deelnemer

    De afbeelding graag in PNG, JPG of GIF uploaden met een max. grootte van 20 MB.

    Het werk dat wordt tentoongesteld gedurende de zomersalon kan – indien u dit wilt - worden gekocht door belangstellenden.

    De verkoop gebeurt door CBK Zuidoost; de galerie-regeling wordt dan toegepast. Dit houdt in dat 40% van de gewenste verkoopprijs + 21 % btw naar CBK Zuidoost gaat.

    Houdt hierbij rekening met het bedrag dat u zelf zou willen ontvangen bij een eventuele verkoop!