Kunstcafé Local Heroes

Geplaatst op , in Tentoonstellingen

Het Kunstcafé tegen de achtergrond van de tentoonstelling Local Heroes bestaat uit een ‘extensive guided tour’. Het houdt in dat alle vijf deelnemende kunstenaars, elk op hun eigen wijze, context geven bij hun werk. Het Kunstcafé vindt plaats op zaterdagmiddag 23 maart aanstaande, tussen 14 en 18 uur.

De middag begint om 14 uur informeel met gezamenlijk eten en rondkijken in de tentoonstelling. Om 14.50 uur begint het programma met een ritueel, uitgevoerd door een van de deelnemende kunstenaars, Fré Calmes. Om 15 uur start een Q&A met kunstenaar Bo Bosk, waarbij het publiek vragen kan stellen over zijn werk. Daarna draagt Ivna Esajas een gedicht voor van James Baldwin en gaat zij ook in gesprek met de aanwezigen.

Fré Calmes heeft vanaf 15.40 uur een Q&A over zijn kunstpraktijk, gevolgd door een vertoning van beeldmateriaal door Delano Mac Andrew met een gesprek achteraf. Het programma wordt afgesloten met een performance door Sonia Kazovsky, van 16.25 tot 17 uur. Daarna kan het publiek tot 18 uur doorpraten met een hapje en een drankje.

Het belooft een bijzondere middag te worden op Anton de Komplein 120. Wil je erbij zijn, meld je dan HIER aan. De toegang is gratis maar aanmelden is verplicht.