ZomerSalon Royaal 2021

Wanneer: 1 juli 2021 - 21 augustus 2021

Kunstenaars

Iedereen kan meedoen aan ZomerSalon Royaal.

Dit jaar staat de expositie gepland voor de periode: 1 juli t/m 21 augustus. Het thema van deze editie is bekend: ‘Ruimte‘. Het werk van de deelnemers moet gemaakt zijn in 2020 of 2021. Werk in alle beeldende disciplines en technieken is welkom.

Over ZomerSalon Royaal
ZomerSalon Royaal is de zomerexpositie van CBK Zuidoost en vervangt het voormalige Mijn Kunst. Aan ZomerSalon Royaal kan iedereen meedoen: de bevlogen zondagsschilder, maar ook de gearriveerde kunstenaar van naam.

Er is een publieks- en juryprijs verbonden aan ZomerSalon Royaal. De winnende werken worden professioneel gefotografeerd en vergroot op canvas gedrukt. Deze doeken worden in 2022 opgehangen in de frames op de gevel van het Bijlmer Sportcentrum tegenover CBK Zuidoost.

Bekijk hier de finissage van vorig jaar.

Wil je mee doen?
Vul dan hieronder het inschrijfformulier in.

    Gegevens deelnemer

    De afbeelding graag in PNG, JPG of GIF uploaden met een max. grootte van 20 MB.

    Het werk dat wordt tentoongesteld gedurende de zomersalon kan – indien u dit wilt - worden gekocht door belangstellenden.

    De verkoop gebeurt door CBK Zuidoost; de galerie-regeling wordt dan toegepast. Dit houdt in dat 40% van de gewenste verkoopprijs + 21 % btw naar CBK Zuidoost gaat.

    Houdt hierbij rekening met het bedrag dat u zelf zou willen ontvangen bij een eventuele verkoop!