ZomerSalon Royaal: De Bijlmer / Amsterdam Zuidoost

maart 12, 2019 12:57 pm

Mijn Kunst 2019 verandert in een nieuw format: ZomerSalon Royaal. ZomerSalon Royaal  wordt een jaarlijkse thematische zomerexpositie – open voor amateurs en professionals.
Het thema is net als vorig jaar ‘De Bijlmer / Amsterdam Zuidoost’. Elk jaar is er een ander thema. Aan ZomerSalon Royaal kan iedereen meedoen: de bevlogen zondagsschilder, maar ook de gearriveerde kunstenaar van naam.

Net als bij Mijn Kunst zijn er een publieks- en juryprijs verbonden aan ZomerSalon Royaal. De winnende werken worden professioneel gefotografeerd en – vergroot – op canvasdoek gedrukt. Deze worden gedurende de editie van het volgende jaar (2020) opgehangen in de frames op de gevel van het Bijlmer Sportcentrum tegenover CBK Zuidoost.

Het publiek en een vakjury bepalen welke 4 werken komen te hangen in de frames; elke groep kiest 2 werken. CBK Zuidoost bepaalt wat het 5de werk wordt.
Jouw kunst kan dus gedurende een aantal weken te zien zijn in de openbare ruimte van Amsterdam Zuidoost!

De Summer Exhibition van de Royal Academy of Arts in London is in dit opzicht een mooi voorbeeld voor zowel de inhoud, organisatie, als de vormgeving van deze zomersalon.
Vanaf april is er meer nieuws over aanmelden en meedoen te vinden op onze website.

Dit jaar opent ZomerSalon Royaal op donderdag 4 juli.
Te zien t/m zaterdag 17 augustus.

DOE JE MEE?

Neem voor meer informatie contact op met Delano Mac Andrew:

T  020 2252880

M d.macandrew@cbkzuidoost.nl

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Commententaren zijn gesloten.